Realisaties In de kijker


Post X

Post X

Post X is een prestigieus kantorencomplex aan de Ring van Antwerpen, waar economie & mobiliteit naadloos op elkaar aansluiten.  Eind 2018 werd de laatste steen gelegd, waarna Sign & Display…

Gum

Gum

We kregen de mogelijkheid om zowel de buiten -als de binnensignalisatie te produceren én te plaatsen voor het nieuwe universiteitsmuseum van de Universiteit van Gent. Voor het ontwerp van de…

Metro Station Opera

Metro Station Opera

De Metrohalte Station Opera is één van de drukste metrohaltes in de stad Antwerpen. Na de renovatie van deze site werd er beroep gedaan op Sign & Display om de…

onze realisaties (A > Z)


Africa museum

Sign & Display produceerde en monteerde de buitensignalisatie, volledig in de nieuwe stijl van het vernieuwde Africa Museum.
Sign & Display realisaties - Astor

Astor

Astor in Geel is een multifunctionele site waar zowel zorg, huisvesting en horeca samenkomen. Sign & Display verzorgde de buitensignalisatie van dit grootschalige project.
AZ ALMA - buitensignalisatie & binnensignalisatie - totem

AZ ALMA

AZ Alma is een ziekenhuis in Eeklo dat beroep deed op Sign & Display voor zowel de buiten- als binnensignalisatie.

CM

De christelijke mutualiteit heeft kantoren verspreid over heel Vlaanderen en voor de rebranding van hun vestigingen deden ze beroep op Sign & Display. Panelen, totems en bolvormige lichtbakken werden gemonteerd in het kenmerkende groen van hun huisstijl.
Signalisatie - Hof van Stayen - Sint-Truiden - Sign & Display

Hof van Stayen

De 17de eeuwse hoeve is verbouwd tot een eigentijds vormingscentrum. Dit is een moderne locatie met slaapgelegenheid waar bedrijven en verenigingen meerdaagse teambuildings en seminaries kunnen organiseren. Wij voorzagen deze knappe site van alle signalisatie, zowel interieur als exterieur
Lindner hotel

Lindner

Direct achter het kathedraalachtige centraal station bevindt zich het modern-casual Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp. De moderne look vertaalt zich ook in de buitensignalisatie die Sign & Display verzorgde.
Metro Station Opera - Signalisatie - Dibond panelen

Metro Station Opera

De Metrohalte Station Opera is één van de drukste metrohaltes in de stad Antwerpen. Na de renovatie van deze site werd er beroep gedaan op Sign & Display om de signalisatie te ontwikkelen, te produceren en te plaatsen.
Sign & Display realistaie: Mezzo hotel - freesletters

Mezzo hotel

Sign & Display verzorgde de buitenreclame voor het Mezzo hotel te Beringen. Een dubbelzijdige totem werd voorzien die ook het logo afbeeldde. Daarnaast werden ook panelen met info in wit plexiglas geplaatst.

Muylenberg

Muylenberg is een woonzorgcentrum voor personen met een bijzondere zorgvraag. Voor de site in Turnhout produceerde en monteerde Sign & Display verscheidene informatietotems in aluminium. Ook werd de naam ‘Muylenberg’ aangebracht op de gevel, zwevend in een stalen structuur.
Sign & Display - lichtreclame

Pearle

Pearle is een Nederlandse keten van opticiens die voor de rebranding van hun Belgische vestigingen beroep deed op Sign & Display. Sign & Display creëerde zowel de binnen -als buitenreclame.

Portavida

Sign&Display ontwierp, produceerde en plaatste zowel de binnen-als de buitensignalisatie. Gezien de verschillende faciliteiten die op de site aanwezig zijn, is een sterke bewegwijzering onontbeerlijk.

Queens

Queens goes bigger & better. Deze Queens store kreeg een stijvolle uitstraling, mooi gealligneerd met waar het merk voor staat: city chic. Het woordlogo werd op de gevel aangebracht in spiegelbronsletters freesletters.
Recyclage Park Berchem - Buitensignalisatie - geperforeerde spandoeken

Recyclage Park Berchem

De signalisatie van 4 van de 9 recyclageparken binnen Antwerpen werd volledig vernieuwd in de geldende huisstijl maar toch in lijn met de eigen aanwezige architechtonische elementen.
Sint-Jan Brussel

Sint-Jan Brussel

Doorheen de jaren heeft Sign & Display een sterke expertise opgebouwd in verschillende domeinen. Een sector waar we de meesten projecten in hebben gerealiseerd is de gezondheidszorg. Een goed voorbeeld daarvan is onze samenwerking met het Sint-Jan Ziekenhuis te Brussel.
Buitensignalisatie - Stayen - Sint-Truiden - Sign & Display

Stayen

Sign & Display verzorgt de volledige binnensignalisatie, buitensignalisatie en parkingsignalisatie van STAYEN in Sint-Truiden, het voetbalstadion van STVV met integratie van hotel / restaurants / winkelcentra en bedrijven.
Vintiv

Vintiv

Vintiv is een gekende naam in de wereld van machineproductie. Sign & Display bekleedde hun gevel van de vestiging in Beringen met doosletters.

Wijnegem Shopping Center

Banieren of spandoeken zijn het reclameproduct bij uitstek om seizoensgebonden boodschappen of aanbiedingen weer te geven. Sign & Display ontwikkelde, produceerde én plaatste voor Wijnegem Shopping Center deze banieren met houtstructuur ondersteund door led-spots.