Over Sign & Display

Marktleider in België in lichtreclame en signalisatie / wayfinding

OVER SIGN & DISPLAY

Wij van Sign & Display zijn al meer dan 35 jaar de Belgische marktleider in wayfinding, veiligheidsignalisatie en lichtreclame. Wij ontwerpen, produceren en installeren verlichte of onverlichte binnen- en buitensignalisatie, veiligheidssignalisatie (inclusief evacuatieplannen en interventiedossiers) en digitale signalisatie.

Van klein tot complex

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij alle type projecten aan. Tot en met de grote en complexe, die wij volledig op maat van jouw bedrijf ontwikkelen.

Totaaloplossing: uitwerking, productie, plaatsing…

We willen jouw partner zijn in de uitwerking en plaatsing van je project. Daarom streven we er voortdurend naar om in onze totaaloplossing de hoogste graad van service en kwaliteit te bieden op het vlak van materialen, belettering, diensten en hard- en software.

Onafhankelijke Sign Maker

Sign & Display begon als onderdeel van de Vanerum Group.  De unit werd in mei 2016 via een overname uit de Vanerum Group gelicht en helemaal verzelfstandigd.

Het doel is dan ook om Sign & Display voldoende zuurstof te geven en verder te laten groeien. Niet alleen in het traditionele signage gedeelte zoals wayfinding en veiligheidssignalisatie, maar ook in aangrenzende segmenten zoals lichtreclame en digital signage. In het kader van deze strategie werd in juni 2017 het gereputeerde Citylight overgenomen, een bedrijf met 85 jaar ervaring  op het vlak van lichtreclame zoals lichtbakken, doosletters, dakreclames…  Daarnaast is de onderneming eveneens gespecialiseerd in niet verlichte reclame zoals banieren, reliëfletters, vlaggen…

Hoog aantal terugkerende klanten

Hoge flexibiliteit met ingebouwde garanties maken het makkelijk om business met ons te doen. Bovendien streven we ernaar om een langetermijn-relatie met jouw bedrijf uit te bouwen. We zijn dan ook trots op ons hoog aantal terugkerende klanten.

Sign & Display DIEST
Turnhoutsebaan 45, 3290 Diest

Sign & Display Diest

Onze vestiging in Diest beschikt over een grote productieplaats en focust zich vooral op wayfinding en signalisatie. Ruim 30 medewerkers slaan hier de handen in elkaar om onze klanten een sterk eindresultaat te geven.

Sign & Display Antwerpen

Onze vestiging in Ekeren is gespecialiseerd in lichtreclame.  Een team van ruim 15 medewerkers staan tot jouw dienst. 

SAMENWERKING

Wij hebben een ‘down-to-earth’ mentaliteit en hechten veel belang aan communicatie en samenwerking. Gedurende een project voorzien wij verschillende korte, gefocuste meetings (plaatsbezoek en werkvergaderingen) om de voortgang en de resultaten te validerenen en jouw opmerkingen te integreren.

We keep our promises and we deliver!

Wil je met ons samenwerken?