Wayfinding / signalisatie, buitensignalisatie, binnensignalisatie en veiligheidssignalisatie voor overheidsgebouwen, domeinen, grootschalige projecten en sites

Werkt u als aannemer of architect mee aan een overheidsgebouw? Of bent u als gebouwbeheerder op zoek naar een betere oplossing voor uw huidige signalisatie? Wij zijn uw totaalpartner voor alles wat u zich bij signalisatie kan voorstellen. Van de belettering op de buitengevel tot de deurborden in het gebouw. We voeren vooraf een analyse uit, nemen het ontwerp en de productie voor onze rekening en voeren ook de eigenlijke installatie uit.

Timing & budget

Zo heeft u één aanspreekpunt voor alles wat met signalisatie te maken heeft. En bent u zeker van een oplossing op maat binnen de afgesproken termijnen en budgetten.

Enkele van onze realisaties


Metro Station Opera - Signalisatie - Dibond panelen

Metro Station Opera

De Metrohalte Station Opera is één van de drukste metrohaltes in de stad Antwerpen. Na de renovatie van deze site werd er beroep gedaan op Sign & Display om de signalisatie te ontwikkelen, te produceren en te plaatsen.
Recyclage Park Berchem - Buitensignalisatie - geperforeerde spandoeken

Recyclage Park Berchem

De signalisatie van 4 van de 9 recyclageparken binnen Antwerpen werd volledig vernieuwd in de geldende huisstijl maar toch in lijn met de eigen aanwezige architechtonische elementen.

Een duidelijke bewegwijzering binnen en buiten het gebouw of site?

Wij hebben ervaring met grote gebouwen en grootschalige projecten.