Lichtreclame, Wayfinding / signalisatie, buitenreclame, binnenreclame & office branding voor de industrie

Veiligheid zit in het DNA van elk productiebedrijf. Daarom gaat u altijd dat stapje verder dan wat de normen voorschrijven – of u nu als architect of preventie-adviseur vóór een productiebedrijf werkt of rechtstreeks, als facility manager of gebouwverantwoordelijke. Voor de veiligheidssignalisatie wilt u ook het allerbeste. Want een doordachte signalisatie maakt weldegelijk verschil. Ze zorgt ervoor dat een operator in een stressvolle situatie snel en makkelijk de brandblusser vindt. Dat het personeel bij noodgevallen vlot het evacuatiepunt bereikt.

Analyse & installatie

Een functionele veiligheidssignalisatie begint met een grondige analyse vooraf. Die vertalen we vervolgens in een duidelijk plan van actie. Gevolgd door een correcte installatie. Bij ons heeft u één aanspreekpunt voor alles wat met uw signalisatie te maken heeft – tot een systematisch uitgevoerd onderhoud toe.

Enkele van onze realisaties


Vintiv

Vintiv

Vintiv is een gekende naam in de wereld van machineproductie. Sign & Display bekleedde hun gevel van de vestiging in Beringen met doosletters.

Portavida

Sign&Display ontwierp, produceerde en plaatste zowel de binnen-als de buitensignalisatie. Gezien de verschillende faciliteiten die op de site aanwezig zijn, is een sterke bewegwijzering onontbeerlijk.

IS HET IN HET GEBOUW DUIDELIJK AANGEGEVEN WAAR JE MOET ZIJN?