Buitenreclame, binnenreclame & Office branding voor kantoren

Bent u als aannemer of architect aan zet bij de bouw van een groot kantoorgebouw? Of zoekt u als gebouwbeheerder naar een betere oplossing voor uw signalisatie?

Standaardgamma & op maat

Of het nu over wayfindingveiligheidssignalisatie of lichtreclame gaat: wij zijn uw totaalpartner voor het hele verhaal. Van de voorstudie tot de eigenlijke plaatsing. Met de keuze uit ons gamma tot volledig op maat. Zodat u zich op andere zaken kan focussen. Met meer dan dertig jaar ervaring en tal van referenties zijn we helemaal thuis in uw specifieke sector. Want het zijn net in deze projecten dat ons voorbereidend werk en onze totaalaanpak het verschil maakt.

Enkele van onze realisaties


Ferranti

Nu het heugelijke nieuws bekend werd dat er voor werknemers een geleidelijke terugkeer naar de kantooromgeving mogelijk is, contacteerde de firma Ferranti Sign&Display om de kantoorruimte in een nieuw kleedje te steken. Branding maar ook een rustgevende bosomgeving werden door middel van lichtdoorlatende glasfolies en betonfolie gecreëerd. Ontwerp, productie en uitvoering in een recordtempo met een prachtig resultaat.

Havengeul & Witteburg

Sign & Display zorgt voor branding en verhoogt de visibiliteit van de verschillende sportcentra van Sport Vlaanderen. Sport Vlaanderen sites Havengeul en Wittebrug werden voorzien van verlichte buitentotems, bewegwijzering, nummering in het nautisch alfabet éeeeen de eyecatcher: een verlichte peesdoek met zeilkampioene Emma Plasschaert.

Wil je je kantoor ook van binnen en van buiten karakter laten uitstralen?