Buitenreclame, binnenreclame & Office branding voor kantoren

Bent u als aannemer of architect aan zet bij de bouw van een groot kantoorgebouw? Of zoekt u als gebouwbeheerder naar een betere oplossing voor uw signalisatie?

Standaardgamma & op maat

Of het nu over wayfindingveiligheidssignalisatie of lichtreclame gaat: wij zijn uw totaalpartner voor het hele verhaal. Van de voorstudie tot de eigenlijke plaatsing. Met de keuze uit ons gamma tot volledig op maat. Zodat u zich op andere zaken kan focussen. Met meer dan dertig jaar ervaring en tal van referenties zijn we helemaal thuis in uw specifieke sector. Want het zijn net in deze projecten dat ons voorbereidend werk en onze totaalaanpak het verschil maakt.

Enkele van onze realisaties


Wijnegem Shopping Center

Banieren of spandoeken zijn het reclameproduct bij uitstek om seizoensgebonden boodschappen of aanbiedingen weer te geven. Sign & Display ontwikkelde, produceerde én plaatste voor Wijnegem Shopping Center deze banieren met houtstructuur ondersteund door led-spots.

Havengeul & Witteburg

Sign & Display zorgt voor branding en verhoogt de visibiliteit van de verschillende sportcentra van Sport Vlaanderen. Sport Vlaanderen sites Havengeul en Wittebrug werden voorzien van verlichte buitentotems, bewegwijzering, nummering in het nautisch alfabet éeeeen de eyecatcher: een verlichte peesdoek met zeilkampioene Emma Plasschaert.

K.U. Leuven

Sign & Display voor al jouw buitenreclame? Tuurlijk! Maar wist je dat wij ook zorgen voor je interieuraankleding? Voor K.U. Leuven produceerden we deze verwisselbare peesdoeken in een aluminium frame, een slimme manier om tijdsgebonden boodschappen weer te geven.

Wil je je kantoor ook van binnen en van buiten karakter laten uitstralen?