Wayfinding / signalisatie, buitensignalisatie en binnensignalisatie
voor ziekenhuizen en Woon-zorg-centra

Een infobord dat uw bezoekers begeleidt van de parking tot aan de inkomhal. Daar maakt een digitale infozuil hun snel en efficiënt wegwijs naar de juiste afdeling. Een slimme mix van wegwijs- en overzichtspanelen doet de rest. In de wachtkamer geeft een tv-scherm verdere instructies. Nergens is de mix van wayfinding zo uitgebreid als in een hospitaal. Het is dan ook een hele uitdaging om die mix op punt te krijgen.

Gestructureerder & intuïtiever

Bent u aan zet voor de bouw van een nieuw hospitaal of zorgcentra? Of stelt u als gebouwbeheerder vast dat uw wayfinding gestructureerder en intuïtiever kan? Als totaalpartner nemen we u alles uit handen. Te beginnen met een uitgebreide voorstudie. Want hier loopt het vaak mis. Pas als het voorbereidende werk goed zit, kan er een goed eindresultaat zijn. En tot dat eindresultaat hoort ook een uitgebreid rapport. Zodat u op een logische manier kan verder bouwen aan of wijzigingen doorvoeren aan uw wayfinding.

Enkele van onze realisaties


Sint-Jan Brussel

Doorheen de jaren heeft Sign & Display een sterke expertise opgebouwd in verschillende domeinen. Een sector waar we de meesten projecten in hebben gerealiseerd is de gezondheidszorg. Een goed voorbeeld daarvan is onze samenwerking met het Sint-Jan Ziekenhuis te Brussel.
Astor

Astor

Astor in Geel is een multifunctionele site waar zowel zorg, huisvesting en horeca samenkomen. Sign & Display verzorgde de buitensignalisatie van dit grootschalige project.

Wil je ook dat residenten, patiënten en bezoekers makkelijk hun weg vinden?