Lichtreclame, Wayfinding / signalisatie, buiten- en binnenreclame
voor de retail sector

Herkenbaarheid in de retailsector is belangrijk. De huisstijl, de winkelindeling… tot en met de kleinste details: alles moet kloppen. Waarom zou u voor de signalisatie voor minder gaan? Met onze identity en branding trekken wij de look and feel door naar de lichtreclame en elke andere mogelijke vorm van buitensignalisatie. Onze Wayfinding gaat dan weer voor de binnensignalisatie volledig op maat.

Ontwerper & uitvoerder

Heeft u ontwerpers in huis? Prima. Dan kruipen wij in onze rol van producent en plaatser. Maar wij kunnen ook verder gaan. Ons designteam vertaalt uw ideeën en schetsen in een voorontwerp. Die wij vervolgens helemaal op maat realiseren – tot het kleinste pictogram toe.

Enkele van onze realisaties


Sign & Display - lichtreclame

Pearle

Pearle is een Nederlandse keten van opticiens die voor de rebranding van hun Belgische vestigingen beroep deed op Sign & Display. Sign & Display creëerde zowel de binnen -als buitenreclame.

Queens

Queens goes bigger & better. Deze Queens store kreeg een stijvolle uitstraling, mooi gealligneerd met waar het merk voor staat: city chic. Het woordlogo werd op de gevel aangebracht in spiegelbronsletters freesletters.
Sit & Sleep - gevelreclame - lichtreclame - doosletters

Sit & Sleep

Ook tijdens de pandemie kan je rekenen op de snelle service van Sign & Display. Bouwbedrijf Matthieu Gijbels startte vorige zomer de bouw voor de nieuwe meubelwinkel Sit & Sleep. Sign & Display ontwierp, produceerde en plaatste verlichte doosletters op de gevel.
Wijnegem shopping - wayfinding - logo

Wijnegem Shopping Center

Banieren of spandoeken zijn het reclameproduct bij uitstek om seizoensgebonden boodschappen of aanbiedingen weer te geven. Sign & Display ontwikkelde, produceerde én plaatste voor Wijnegem Shopping Center deze banieren met houtstructuur ondersteund door led-spots.

Wil je klanten aantrekken met een herkenbare identiteit voor je winkel?