Lichtreclame, Wayfinding / signalisatie, buiten- en binnenreclame
voor de retail sector

Herkenbaarheid in de retailsector is belangrijk. De huisstijl, de winkelindeling… tot en met de kleinste details: alles moet kloppen. Waarom zou u voor de signalisatie voor minder gaan? Met onze identity en branding trekken wij de look and feel door naar de lichtreclame en elke andere mogelijke vorm van buitensignalisatie. Onze Wayfinding gaat dan weer voor de binnensignalisatie volledig op maat.

Ontwerper & uitvoerder

Heeft u ontwerpers in huis? Prima. Dan kruipen wij in onze rol van producent en plaatser. Maar wij kunnen ook verder gaan. Ons designteam vertaalt uw ideeën en schetsen in een voorontwerp. Die wij vervolgens helemaal op maat realiseren – tot het kleinste pictogram toe.

Enkele van onze realisaties


JOH

Voor autobanden centrale JOH te Tongeren creëerde, produceerde én plaatste Sign & Display deze aluminium totem. Door zijn directe verlichte doosletters en geïntegreerde led-lijn zorgden we ook voor een hogere herkenbaarheid in het donker. Dit is onderdeel van een overkoepelende gevelrenovatie die Sign & Display samen met JOH autobanden uitwerkte.
Sign & Display - lichtreclame

Pearle

Pearle is een Nederlandse keten van opticiens die voor de rebranding van hun Belgische vestigingen beroep deed op Sign & Display. Sign & Display creëerde zowel de binnen -als buitenreclame.

Queens

Queens goes bigger & better. Deze Queens store kreeg een stijvolle uitstraling, mooi gealligneerd met waar het merk voor staat: city chic. Het woordlogo werd op de gevel aangebracht in spiegelbronsletters freesletters.

Wil je klanten aantrekken met een herkenbare identiteit voor je winkel?