Binnenreclame & Office branding

OPVALLENDE BINNENRECLAME LAAT ZIEN WIE JE BENT

BINNENRECLAME EN OFFICE-BRANDING GEVEN STIJL AAN JE WANDEN

.. en niet te vergeten: met raambelettering geef je je ramen ook een extra dimensie. Ga je voor louter decoratief of eerder voor informatief, met freesletters, textielframes, zelfklevende folie, fotobehang en raamfolie geef je een nieuwe en stralende inhoud aan je wanden en ramen.

Bij binnenreclame en office branding denken we aan…

Freesletters

Freesletters kunnen naast buiten ook binnen in het interieur aangebracht worden. Volledig personaliseerbaar of uit ons assortiment: freesletters geven jouw kantoor of bedrijf extra uitstraling.

Wanddoeken

Een wandvullende afbeelding ligt binnen ieders bereik en budget. Je kan opteren voor print op klassiek behang, zelfklevende folie of een naadloos doorlopend textielpapier.

RaamfoliES

Om meer privacy te creëeren of om de huisstijl ook te laten weerspiegelen in het interieur: raamfolies zijn multifunctioneel. Sign & Display hebben een uitgebreid gamma aan folies, van zandstraalfolies tot kleurfolies en UV-werende folies.

Binnensignalisatie

Een goede signalisatie is goed voor het humeur, want niets is zo frustrerend als je weg niet vinden. Een succesvolle signailsatie is (discreet) opvallend, duidelijk én mooi in lijn met je huisstijl. Standaard signalisatieborden, flexibele signs, belettering rechtstreeks op de gevel of deur… zoveel is mogelijk.

INSPIRATIE VOOR JOUW binnenRECLAME en office branding

Wijnegem Shopping Center

Banieren of spandoeken zijn het reclameproduct bij uitstek om seizoensgebonden boodschappen of aanbiedingen weer te geven. Sign & Display ontwikkelde, produceerde én plaatste voor Wijnegem Shopping Center deze banieren met houtstructuur ondersteund door led-spots.
Bekijk realisatie

Ferranti

Nu het heugelijke nieuws bekend werd dat er voor werknemers een geleidelijke terugkeer naar de kantooromgeving mogelijk is, contacteerde de firma Ferranti Sign&Display om de kantoorruimte in een nieuw kleedje te steken. Branding maar ook een rustgevende bosomgeving werden door middel van lichtdoorlatende glasfolies en betonfolie gecreëerd. Ontwerp, productie en uitvoering in een recordtempo met een prachtig resultaat.
Bekijk realisatie

Havengeul & Witteburg

Sign & Display zorgt voor branding en verhoogt de visibiliteit van de verschillende sportcentra van Sport Vlaanderen. Sport Vlaanderen sites Havengeul en Wittebrug werden voorzien van verlichte buitentotems, bewegwijzering, nummering in het nautisch alfabet éeeeen de eyecatcher: een verlichte peesdoek met zeilkampioene Emma Plasschaert.
Bekijk realisatie

Jullie huisstijl laten weerspiegelen in het interieur?