Design

Met ons ruime gamma spelen we snel en efficiënt in op jouw vragen. Maar soms moet signalisatie meer zijn dan alleen het functionele. Zeker als het rechtstreeks te maken heeft met de huisstijl van jouw zaak.

Creatief & concreet

We bieden jou dan ook een totaalpakket aan voor het design van uw signalisatie. Van een eerste voorontwerp over een 3D-simulatie tot een technische tekening. Want niet iedereen heeft een vormgever in huis om zijn wayfinding of lichtreclame uit te tekenen. En niet elk communicatiebureau is daar even goed in thuis.

Wij wel. Onze designers verzoenen het beste van twee werelden. Ze zijn én creatief én weten perfect wat technisch mogelijk is.

Binnen- & buitensignalisatie

Uiteraard zijn lichtbakken en lichtreclame belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Maar we helpen je huisstijl ook door te trekken ín uw gebouw. Want wayfinding kan ook esthetisch zijn. Waarom een standaard deurbord als datzelfde bord volledig in uw stijl kan? Tot en met het materiaal dat u wilt. Waarom een standaard infozuil op jouw parking als die tegelijk de uitstraling van jouw bedrijf kan versterken?

Ons ontwerpteam biedt het antwoord op al je designvragen. En schetsen voor jou letterlijk en figuurlijk de mogelijkheden.

Wayfinding & branding: functioneel & vormelijk

Grote gebouwen zijn een levend iets. Ruimtes veranderen van functie. Een bepaald deel krijgt een make-over. De signalisatie krijgt af te rekenen met slijtage of vandalisme.

In zo’n situatie is het niet vanzelfsprekend om consequent te blijven in de signalisatie. Tijd om zowel functioneel als vormelijk alles weer op punt te zetten.

In een eerste stap overlopen we alle vormen van signalisatie in uw gebouw. Van de lichtbakken van jouw zaak buiten tot de infoborden binnen. En brengen we alles in kaart. Welke materialen zijn het? Welke afmetingen? Is alles technisch nog in orde?

Dan stellen we een actieplan op – al dan niet in fases. Zo hebben we samen een duidelijk zicht op wat er staat te gebeuren.

Productie

Onze oplossingen zijn onder te verdelen in twee grote soorten:.

Standaard & op stock

Ten eerste is er ons vaste gamma. We houden een grote stock aan zodat we voor jou snel kunnen schakelen. In dat gamma zitten er verschillende types en zijn de mogelijkheden zowel technisch als vormelijk erg uitgebreid.

Design & maatwerk

Ons maatwerk is het tweede deel. Dat we dat doen voor al onze oplossingen onder identity en branding is vanzelfsprekend.

Maar we gaan ook op maat voor uw wayfinding. Van het ontwerp over productie tot en met de plaatsing. Door zelf te produceren kunnen we volledig op maat gaan: van het kleinste pictogram tot gevelgrote buitensignalisatie. Van het gewenste lettertype tot een het materiaal van jouw keuze…

Veiligheid: Up to date & wettelijk in orde

Veiligheidssignalisatie is een wettelijke verplichting. Maar hoe up-to-date is uw signalisatie? Ben je er zeker van dat jouw bedrijf 100% in orde is? Want hoe groter het gebouw, hoe moeilijker het is om het overzicht te bewaren.

Wat het nog moeilijker maakt, is dat elke brandweerkorps er andere keuringsnormen op nahoudt. Probeer daar maar eens in mee te zijn.

We helpen jou om alles weer in orde te brengen. Een audit is de eerste stap in dat verhaal. We komen bij jou langs en brengen de huidige situatie in kaart. Op basis daarvan bepalen we wat de pijnpunten zijn. Daaruit volgt een uitvoeringsplan: dat kan je zelf uitvoeren of aan onze monteurs overlaten.

Opvolging & onderhoud

Een knipperende letter in uw gevelreclame. Of een lichtzuil die volledig defect is. Het eerste oogt onprofessioneel, het tweede kost jouw bedrijf klanten.

Buitensignalisatie & …

Iets wat je onderhoudt, gaat langer mee. Dat is ook zo voor elke vorm van buitensignalisatie. Met onze onderhoudscontracten nemen we jou alles uit handen en zorgen we met een systematisch onderhoud dat dat alles naar behoren werkt en blijft werken. We reinigen de lichtbakken, kijken de verlichting na… En zijn jouw rechtstreekse hulplijn als er toch eens een defect is.

… binnensignalisatie

In grote gebouwen zijn het aantal borden, pijlen en pictogrammen niet op één hand te tellen. Een mankementje hier of een losgekomen bord daar is onvermijdelijk. En jouw maintenance team heeft zijn handen uiteraard al vol met andere opdrachten. Met een regelmatig onderhoud ben je gerust dat alles in orde is en blijft. Onze monteur fixt de problemen en stelt een rapport op met werkpunten voor volgende keer. Zo blijf je problemen steeds een stap voor.

Wil je met ons samenwerken?