Lichtreclame, signalisatie, buitenreclame en binnenreclame
voor de horeca

Bent u als aannemer of architect aan zet bij de bouw van een hotel of horecaproject? Of bent u als gebouwbeheerder op zoek naar een (betere) oplossing voor uw signalisatie? Of het nu over wayfinding, veiligheidssignalisatie en/of lichtreclame gaat: wij zijn uw ene aanspreekpunt voor het hele verhaal. Want in een hotel komen typisch alle vormen van signalisatie samen. En speelt ook brand identity een grote rol – want ook het design van uw signalisatie moet goed zitten.

A & Z

Wij zijn uw totaalpartner voor het hele traject: van de voorstudie tot de eigenlijke plaatsing. Zo kan u zich concentreren op de kern van uw job. En weet u dat alles in orde komt. Want het is net in dit type projecten dat onze totaalaanpak het verschil maakt.

Enkele van onze realisaties


Lindner hotel

Lindner

Direct achter het kathedraalachtige centraal station bevindt zich het modern-casual Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp. De moderne look vertaalt zich ook in de buitensignalisatie die Sign & Display verzorgde.
Signalisatie - Hof van Stayen - Sint-Truiden - Sign & Display

Hof van Stayen

De 17de eeuwse hoeve is verbouwd tot een eigentijds vormingscentrum. Dit is een moderne locatie met slaapgelegenheid waar bedrijven en verenigingen meerdaagse teambuildings en seminaries kunnen organiseren. Wij voorzagen deze knappe site van alle signalisatie, zowel interieur als exterieur

Wil je klanten makkelijker hun weg laten vinden naar/in je horecazaak?