Buitenreclame

OPVALLENDE BUITENRECLAME LAAT ZIEN WIE JE BENT

Opvallen & Uitstralen

Opvallende buitenreclame is veel meer dan reclame. Het is de uitstraling van je bedrijf en waar je voor staat. Ben je trots op je bedrijf? Dan mag je dat laten zien! Opvallen moet: doe het goed en profiteer van de voordelen.

Het leven kan ook simpel zijn; buitenreclame is zoals het woord het zegt: reclame buiten. Dat kan gevelreclame zijn met raamstickers, panelen, spandoeken of verlichte doosletters. Maar ook zonder gevel kan je je bedrijf laten schitteren met een vrijstaande zuil, spandoekconstructie of banner.

De mogelijkheden voor buitenreclame zijn quasi eindeloos. Logisch, want gevelreclame weerspiegelt wie je bent en je bent uniek, dus mag je dat ook verwachten van je buitenreclame.

Waarom kiezen voor buitenreclame?

Er zijn zo veel redenen om voor buitenreclame te kiezen. De voornaamste is dat je je bedrijf laat zien aan iedereen die er voorbij komt. Geen onopvallende gevel waarvan niemand weet wat erachter zit. “Aan dit tempo is mijn nieuwe gevelreclame in 6 maanden terugbetaald”, hoorden we laatst nog van een tevreden winkelier.

Het gaat om zichtbaarheid, herkenbaarheid en het uitstralen van een huisstijl die verder gaat dan een logo op je visitekaartje. Wil je gevonden worden? Dan moet je gezien worden, met gevelreclame als ultiem, euh…, uithangbord.

Bij buitenreclame denken we aan…

Reclamezuilen

Stevig verankerd in beton kondigt een reclamezuil je bedrijf vol trots aan. De postbode is helemaal tevreden als er een huisnummer op staat, leveranciers en klanten weten meteen waarheen. Met of zonder licht, recht of gebogen, een zuil of totem staat dag en nacht paraat.

Panelen

Wisselende boodschappen vragen om een flexibel medium. Spandoeken zijn uitermate geschikt om je boodschap met regelmaat aan te passen. Niet enkel ‘loodgieterkaders’, maar ook klopkaders zonder zichtbare ophanging kleden je gevel hoogwaardig aan. Of ga enkele meters naar voor met een vrijstaande spandoekkader.

Raamfolie

De mogelijkheden van glasfolie zijn eindeloos: naar binnen inkijk verminderen en naar buiten uitstraling vergroten, zandstraal-effect, zonwerend, UV-werend, inbraakvertragend, of gewoon informatief of decoratief. Om nog maar te zwijgen van tijdelijke toepassingen zoals het aankondigen van acties, solden, eindejaarswensen…

Doosletters

Doosletters zijn beschikbaar in alle vormen & kleuren of volledig gepersonaliseerd. Wij beschikken over een sterk ontwerpteam dat een design kan creëeren volledig aangepast aan de noden van jouw bedrijf.

INSPIRATIE VOOR JOUW buitenRECLAME

Lindner hotel

Lindner

Direct achter het kathedraalachtige centraal station bevindt zich het modern-casual Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp. De moderne look vertaalt zich ook in de buitensignalisatie die Sign & Display verzorgde.
Bekijk realisatie Lindner
Sign & Display - lichtreclame

Pearle

Pearle is een Nederlandse keten van opticiens die voor de rebranding van hun Belgische vestigingen beroep deed op Sign & Display. Sign & Display creëerde zowel de binnen -als buitenreclame.
Bekijk realisatie Pearle

Wil je ook jouw zaak in de kijker zetten?