Wayfinding / Signalisatie

WEGWIJZERS ZETTEN JE BEZOEKERS OP HET JUISTE PAD

DECORATIEF WEGWIJS

Begrijp ons niet verkeerd, de standaard modulaire signalisatiesystemen doen het nog steeds goed, en plaatsen we met veel plezier. Voor wie wat meer wil in verdieping-aanduiding, liftbordjes, veiligheidssignalisatie, kantoornummers, deurnummers, WC-aanduiding, wegwijzers, vloerstickers en vloerbeschildering zijn er vele creatieve toepassingen, zoals rechtstreeks kleven op wand of deur, maatwerk-bordjes, freesletters en -cijfers, … Alles in de huisstijl en aangepast aan de architectuur.

In regie van het verantwoordelijke ontwerpbureau kleven we hun originele pictogrammen rechtstreeks op de betonnen wand. In de gangen worden aluminium panelen dwars op de deurstijl bevestigd.

De opvallende en kleurrijke architectuur wordt aangevuld met grote belettering op de verdiepingen. Kantoren krijgen op hun beurt een strakke nummering. Let ook op de originele zandstraal-band op het raam links.

Er zijn vele mogelijkheden om bezoekers wegwijs te maken, zoals beschildering op de vloer adhv gekleefde verfmallen. De originele iconen van het ontwerpbureau kleven rechtstreeks op de de inox kastdeuren en betonnen structuur.

Bij Wayfinding denken we aan…

BinnensignalisATIE

Een bewegwijzering binnen een gebouw kan volledig in jouw huisstijl gecreëerd worden.

Digitale signalisatie

Naast de meer reguliere signalisatie is er ook een mogelijkheid tot het digitaliseren signalisatie. Het gebruik van digitale infoborden laat toe om sneller aanpassingen te maken en alles kan centraal beheerd worden.

Buitensignalisatie

Van een informatiezuil tot een parkeerroute. Sign&Display biedt ook een breed assortiment aan buitensignalisatie.

Veiligheidssignalisatie

Een juiste aanpak voor een correcte plaatsing van jouw veiligheidssignalisatie is een onmisbaar onderdeel van een veilig gebouw.

INSPIRATIE VOOR JOUW SIGNALISATIE / WAYFINDING

Buitensignalisatie - Stayen - Sint-Truiden - Sign & Display

Stayen

Sign & Display verzorgt de volledige binnensignalisatie, buitensignalisatie en parkingsignalisatie van STAYEN in Sint-Truiden, het voetbalstadion van STVV met integratie van hotel / restaurants / winkelcentra en bedrijven.
Bekijk realisatie Stayen
Sign & Display - lichtreclame

Pearle

Pearle is een Nederlandse keten van opticiens die voor de rebranding van hun Belgische vestigingen beroep deed op Sign & Display. Sign & Display creëerde zowel de binnen -als buitenreclame.
Bekijk realisatie Pearle

Sint-Jan Brussel

Doorheen de jaren heeft Sign & Display een sterke expertise opgebouwd in verschillende domeinen. Een sector waar we de meesten projecten in hebben gerealiseerd is de gezondheidszorg. Een goed voorbeeld daarvan is onze samenwerking met het Sint-Jan Ziekenhuis te Brussel.
Bekijk realisatie Sint-Jan Brussel

Wegwijs raken in ons assortiment?