Livingstone - gevelreclame - lichtreclame - lichtreclamedesign

Livingstone

Buitenreclame \ In de kijker \ Lichtreclame \ Retail
Tagged : , , , ,

lichtreclame op maat voor gedegen vastgoedexperts

Living Stone is een vastgoedspeler met 10 ‘vastgoedhuizen’ in de brede regio van Vlaams Brabant. De experts van Living Stone bemiddelen op vlak van verhuur en verkoop, en beogen een 360°-dienstverlening voor hun klanten. Zij staan dan ook altijd centraal.

Onlangs fuseerde de organisatie met een ander kantoor, en werd ook het logo in een nieuw jasje gestoken. Het kantoor werd bovendien op een andere locatie ondergebracht.

Opvallen in het straatbeeld was een belangrijke rode draad binnen deze samenwerking. Op vroegere locaties was het niet mogelijk om te investeren in lichtreclame-toepassingen door de geldende regels. Met de verhuis naar een nieuwe locatie zochten ze dus ook een partij die dit voor hen kon realiseren.

NIEUWE GEVELBEKLEDING IN EEN NIEUWE HUISSTIJL

Wat zijn de kernwaarden van Living Stone?

De kernwaarden die de medewerkers van Living Stone naar voren dragen zijn

  • vooruitziendheid;
  • expertise;
  • transparantie;
  • respect;
  • verbondenheid.

Die waarden vind je ook terug in het logo. Voor de buitenverlichting was het belangrijk dat alles naadloos aansloot op het logo dat Living Stone voor ogen had.

De ideale oplossing conform de regelgeving

Design is één ding, maar richtlijnen moet je natuurlijk ook altijd respecteren. Aanvankelijk wilde Living Stone een grote en opvallende belettering voor hun locatie in Leuven. Omdat het huidige gebouw historisch beschermd is, moest de grootte ingeperkt worden.

Sign & Display speelde hier een sterke, adviserende rol bij de keuze. Een maximale zichtbaarheid, zonder toegevingen qua uitstraling.

Maatwerk volgens locatie

Living Stone telt 10 kantoren. De uitdaging was dat alle kantoren erg verschillend zijn qua designopties. Het is perfect mogelijk dat de display in een bepaald kantoor groter is dan die van een ander. Alles werd perfect op maat uitgestippeld volgens de wensen van Living Stone. Van gevelverlichting tot voordeursignage: mogelijkheden legio.

Hulp nodig bij de uitwerking van je signage-project? Een vraag over eventuele vergunningen?
Contacteer ons: wij adviseren je graag van a tot z en nemen het werk uit handen.