Een one-stop-shop voor je signalisatie en lichtreclame

Signage- en lichtreclame-installaties moeten minutieus geplaatst worden. De design- en productieteams zijn een belangrijke schakel in dit proces. Zij hebben een gebundelde kennis van enerzijds de grafische kant en anderzijds het producttechnische aspect. Kies je voor een specialist in lichtreclame en signalisatie mét in-house ontwerpbureau? Dan ben je verzekerd van de duurzaamste resultaten.

Het verschil tussen een ontwerpbureau en een eigen designafdeling

Een ontwerpbureau denkt vaak erg knappe dingen uit. Maar het probleem met die mooie ontwerpen is meestal de uitvoerbaarheid. Werd er rekening gehouden met:

 • de gebruikte materialen;
 • de productietechnieken;
 • de omgevingsfactoren;
 • de technische details?

Sign & Display heeft een eigen designteam. Daarom zit die kennis niet verspreid. Alle afdelingen werken nauw samen – van design tot productie.

De voordelen van een in-house design- en productieafdeling

Een goed designteam is creatief en vindingrijk. Grafische skills gaan gepaard met een goede softwarekennis. Op basis van de input en het vooropgestelde budget van de klant werkt het team een voorstel uit. Is het voorstel oké voor de klant? Dan brieft het designteam het productieteam. Deze twee afdelingen werken nauw samen voor een geslaagd resultaat.

 • Zowel het design- als productieteam zijn verantwoordelijk voor de uitvoerbaarheid.
 • Beide teams hebben dezelfde diepgewortelde product- en productiekennis.
 • Alles wordt op maat gemaakt: van design tot productie.

Andersom heeft ook het productieteam voldoende technisch inzicht. Ze werken planningsgericht en goed georganiseerd. Het productieproces wordt tot in de puntjes opgesteld.

Een knappe signage- of lichtreclame-oplossing in 5 stappen

Zoek je een allround signalisatie- en lichtreclame-expert? Sign & Display hecht veel belang aan communicatie en samenwerking. Om een sterk resultaat te boeken, plannen we geregeld gefocuste interne en externe meetings in. 

Om de perfecte installatie te garanderen, werken we in 5 stappen:

 1. Onze vertegenwoordiger komt bij jou langs op locatie. Samen bekijken jullie de mogelijkheden naargelang de infrastructuur en bijkomende wensen. Tijdens dit bezoek zal de vertegenwoordiger ook de nodige afmetingen en foto’s nemen, en een survey opstellen.
 2. Vervolgens wordt het designteam gebriefd. Op basis van alle input werken we enkele voorstellen uit.
 3. Wanneer de opzet is bepaald, ontvang je een transparante offerte op maat. Een visuele voorstelling is hierbij inbegrepen. 
 4. Als je akkoord gaat met deze offerte wordt de installatie bij jou geplaatst. Onze vakmannen documenteren tijdens de plaatsing elk onderdeel van de installatie met de nodige foto’s. Elk item wordt dus gefotografeerd en gelokaliseerd op een plan. Zo is er steeds een volledig overzicht van wat er bij jullie geplaatst werd.
 5. Zit je daarna nog met vragen? Dan kan je altijd bij ons terecht voor een duidelijk antwoord, of het nu gaat om onderhoud, serviceverlening bij defecten of bijkomende informatie. 

Graag meer weten? Of wil je je project met ons bespreken? Contacteer ons voor advies op maat: wij helpen je graag verder.

Like it? Share it!