INSPIRATIE

Voor & na

Je ziet het meteen als Sign & Display is geweest

Die vraag kreeg een tevreden winkelier(ster) te horen toen een nieuwe en tevreden klant afrekende. Ja, de winkel bestaat al een hele tijd, maar de oude reclame had duidelijk zijn beste tijd gehad. Nieuwe, frisse LED-letters met directe verlichting trokken nieuwe aandacht. Reclame is zo simpel, en buitenreclame nog veel meer: Opvallen!

Een vernieuwde gevelreclame trekt vernieuwde aandacht. Het ontwerpteam van Sign & Display zorgt meteen voor de juiste uitstraling van je bedrijf of winkel, met een combinatie van reclamepanelen, lichtreclame, freesletters, belettering, spandoeken en raamfolies. Met de juiste boodschap trek je de juiste klanten aan.

SNYERS ACCOUNTANTS REKENEN OP VEGAS

VOOR
De gevelreclame was verouderd en bovendien wou de klant meer eenheid creeëren tussen de gevelsteen rechts en het pleisterwerk links.

NA
Onze totaalaanpak: de LED-lijn over de volledige breedte van het pand en het aanbrengen van een band in zandstraalfolie zorgt onmiddellijk voor meer samenhang tussen de twee delen. Een strak paneel met frisse direct verlichte doosletters garandeert dat deze vernieuwde gevel ook ’s nachts zal opvallen. De actie-belettering op het raam is ook een ontwerp van Sign & Display.