INSPIRATIE

Norriq

Aankleding van Norriq-kantoren in Lummen en Tremelo

NORRIQ is een van de grootste IT-adviesbureaus in Europa en een van de belangrijkste zakenpartners van Microsoft. Dankzij een sterke groei drong een verhuis van Hasselt naar een groter kantoor in Lummen zich op. Zowel het nieuwe kantoor als de tweede Belgische vestiging in Tremelo kregen een make-over. Met de huisstijlgids in de hand gaat Sign & Display aan de slag.

Ontwerp: Sign & Display / Venice / Norriq in-house 

ONTVANGSTRUIMTE AANGEKLEED MET FREESLETTERS

De ontvangstruimte wordt stijlvol aangekleed met freesletters op afstandvoetjes en met de company values prominent op ronde borden. In plaats van kunststof kiest Norriq voor hout. Leuk detail: Sign & Display maakt ook de slides op het scherm in de ontvangstruimte.

ORIGINELE WANDBEKLEDING: DOEKEN OP KADER GESPANNEN

In de kantoren en vergaderzalen worden de activiteiten en klanten van Norriq getoond. Het gebruik van doeken geeft een rustige en stijlvolle uitstraling, en de afbeeldingen zijn makkelijk te vervangen.

EEN MAGNEETBORD OM DE REFTER OP TE VROLIJKEN

In beide vestigingen krijgt het personeel haar eigen ‘wall of fame’. Een groot stalen bord met portretten op magneetfolie laat nog voldoende ruimte voor personeelsuitbreiding.

Inspiratie automatisch in jouw mailbox?