INSPIRATIE

Geyskens

Gevel, signalisatie en voertuigen met een gouden ‘g’

In januari 2015 start Geyskens Delikatessen met de bouw van een nieuw complex, waarin de groothandelsactiviteit en productieactiviteit verenigd worden onder één dak. Eind juni 2016 worden de gebouwen opgeleverd, en twee gouden ‘G’-logos mogen niet ontbreken. Al tijdens de bouw voorziet Vegas de nodige bekabeling om het grote logo aan de zijwand van de kantoorruimte te verlichten. Bij oplevering is er zowel buiten als binnen geen kabel meer zichtbaar.

Ontwerp: Sign & Display/Venice.

DIRECT EN INDIRECT VERLICHTE DOOSLETTERS

Zowel op de kantoorgevel als boven de laaddokken plaatsen we het volledige logo: een indirect verlicht gouden ‘G’-logo en de naam in direct, of vooraan, verlichte doosletters. Bekabeling en transfo’s worden achter de wanden weggewerkt.

VAN KOELWAGEN TOT SPORTWAGEN

Zie je het iconische gouden logo passeren in de stad of op de autostrade? Dat betekent dat die herkenbare zwarte koelwagen bij Vegas is langsgekomen voor fleetmarking of wagenbelettering. Occasioneel komt er ook een te sponsoren sportvoertuig voorbij in onze ateliers, aan ons om een extra laagje goud te voorzien. Ontwerp: Sign & Display/Venice.

Inspiratie automatisch in jouw mailbox?