INSPIRATIE

Beurs / Expo

Een opvallende beursstand

Van pop-up-wand en rollup tot complete beursstand.

Een beursdeelname is een hele uitdaging: gaan we groot, gaan we hoog, houden we het bescheiden, schreeuwt onze stand voor aandacht of eerder toch maar onderkoeld en subtiel, ontvangen we mensen of tonen we vooral onze goederen, éénmalig of herbruikbaar… ? Dat allemaal in een compact transporteerbaar pakket met vloer, lichten, wanden, electriciteit, … .

De magische formule: val op de juiste wijze op en straal het juiste imago uit. Doe je dat met een pop-up-wand, een stand met systeemwanden, een modulaire stand voor verschillende opstellingen of een volledige houten maatwerk stand is niet belangrijk. Het juiste resultaat bij de juiste mensen bekomen, is wat telt.

Sign & Display, met ervaring in standenbouw in België, Duitsland, Nederland en Frankrijk, kan daarbij helpen.

OPBOUW BEURSSTAND
BEURSSTAND OP MAAT

Voor toolgiganten Bahco en Snap-on mag het wat meer zijn op de Paris Air Show in Le Bourget, Parijs – de grootste luchtvaartbeurs ter wereld. Elk krijgt zijn zijde van de standoppervlakte met een gezamelijke binnenruimte. Vooral de dynamische zijde van Snap-on trekt de aandacht, met een traject van gespecialiseerd werktuig via kleine werkkoffers en toolcalibratie naar volledige opbergsystemen met tracering van elk onderdeel, een zeer belangrijk concept in de luchtvaart. De stand van +100m2 heeft een verhoogde vloer waarin de electriciteit is weggewerkt, een binnenconstructie van houten systeemwanden en daarboven en -rond een constructie in aluminium en hout, compleet met custom meubilair, digitale schermen, keuken, … . 
Ontwerp: Sign & Display /Venice.

EEN MODULAIRE BEURSSTAND

Wat als je lokale beurzen aandoet, soms groot, soms klein, soms breed, soms lang? Bij de ontwerpfase houden we hier rekening mee, en bouwen we de stand op uit modulaire systemen waardoor we ze telkens kunnen aanpassen aan de nieuwe situatie. Raamprof kan zo al jaren aanwezig zijn op beursvloeren van 8×8 meter, 4×2 meter of zelfs 5×9 meter. Op gepaste tijden de visuals updaten is geen probleem. Et voila: alweer een nieuwe stand.
Ontwerp: Sign & Display/Venice.

BEURSSTAND ALS TOONZAAL

HERKENBAARHEID! Daar, het eerste doel bij een beursdeelname. Beurzen zijn druk, er komen heel veel indrukken af op de bezoekers. Waar mag je op hopen dat de passant mee naar huis neemt? In volgorde van haalbaarheid: 1- herkenning van je naam en imago / 2- een afspraak / 3- een ondertekende bestelbon.

Zo werkt dit bij deze stand: 1 – het consequent toepassen van de huisstijl wekt bij iedereen die voorbij wandelt nu of later herkenning op, men ziet in één oogopslag wat Raamprof doet, en hoe ze het doen. 2 – Bezoekers met nood aan ramen en deuren kunnen meteen de toepassingen en kwaliteit van ramen en deuren bekijken, en worden warm gemaakt om in de toonzaal het volledige gamma te bekijken na een concrete afspraak. 3 – Wil je al meteen meer weten? Ga gerust zitten aan de bar, neem een drankje en we bespreken uw noden meteen.
Ontwerp: Sign & Display/Venice.

BEURSSTAND MET SYSTEEMWANDEN

Als het snel moet gaan, beschikken we over afgewerkte systeemwanden die we in verschillende opstellingen kunnen toepassen, compleet met bergruimte en evt. glazen deuren. Voor Argon konden we zo een gigantische steunpilaar van de hal in Stuttgart inpakken in een bergruimte, waardoor we ook een scherm konden ophangen, extra visuals , verlichting, … . Als het snel en licht moet zijn, dan doen de klassieke roll-ups en pop-ups het nog steeds goed. 
Ontwerp: Sign & Display/Venice.


EXPO

REIZENDE EXPO EN TENTOONSTELLING

De opdracht: 16 verlichte informatiepanelen maken voor een tentoonstelling in Leuven. Bijkomende uitdaging: na de expo moet het geheel makkelijk getransporteerd en heropgebouwd worden in Afrika. De oplossing: (her)monteerbare aluminium frames met doeken. Eens gedemonteerd is het een compact en relatief licht pakket. De plexi boeksteunen en infodisplays – makkelijk stapelbaar voor snel transport – komen ook uit onze ateliers.
Ontwerp: Sign & Display/Venice.

Inspiratie automatisch in jouw mailbox?